Töltés

Szaktanácsadás

Készséggel állunk rendelkezésére!

Az öntözőrendszer használata, üzemeltetése során találkozhat olyan problémával, aminek a megoldásában szüksége lehet tapasztalt szakember tanácsára. Forduljon hozzánk bizalommal és mi készséggel segítünk!


Felmérés

A pontos felmérés, a helyes tervezéshez nélkülözhetetlen. A felmérésnek nem elég csak a kert méreteit 
tartalmaznia, jelölni kell minden az öntözés szempontjából lényeges tereptárgyat, vízkivételi helyet, nem öntözendő területet, növénytípusokat.

Árajánlat

A terv alapján készítünk egy pontos árkalkulációt és egy részletes anyagkiírást. Ebben szerepel az 
öntözőrendszer összes összetevője, a szórófejek száma, a szerelvények, csövek és minden egyéb felhasznált anyag. Mivel cégünk több különböző árfekvésű öntözéstechnikai márkát képvisel, bármelyik márka mellet is dönt, professzionális rendszer kerül otthonába.

Telepítés

A kivitelezés ideje családi házak esetében átlagosan 1- 3 nap. Öntözőrendszert akár meglévő gyep esetén is lehet telepíteni. Ilyenkor törekszünk, hogy a növények a legkisebb mértékben szenvedjék meg a kivitelezést. Vékony profilú speciális ásók használatával a telepítés után szinte láthatatlan lesz a beavatkozás. Pár hét rendszeres öntözés után már csak egészséges sötét gyep emlékezteti a megrendelőket arra, hogy itt néhány napja egy automatikus öntözőrendszert állítottak munkába. A telepítés után átadjuk a rendszert a megrendelőnek, megmutatjuk a működését és megtanítjuk a használatára.

 

Munkáink képekben

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!