Töltés

Öntözőrendszerek

Tervezése, telepítése, karbantartása, árusítása...

Az öntözőrendszer:
 
Ahhoz, hogy kertünk mindig szép legyen, a megfelelő csapadékmennyiség alapfeltétel. A természetes csapadék eloszlása és mennyisége azonban szinte soha nem felel meg teljes mértékben növényeink igényeinek. Ennek következtében ellenálló képességük csökkenhet, fogékonnyá válnak a betegségekre. Ezért van szükség vízpótló öntözésre, de nem mindegy, hogy mindezt mikor, hogyan és milyen mennyiségben tesszük.

Sokan fáradtságot nem ismerve, órákon keresztül tömlővel a kezükben járkálnak a kertben. Sajnos az öntözésnek ez a fáradságos megoldása a növények számára sem ideális. Lesznek területek melyek túl kevés vizet kapnak, míg más részek túlöntözésével kiszorítjuk a talajból az oxigént, megfojtjuk a növényt.

A fenti problémákra a legjobb megoldás az automata öntözőrendszer.

Az automata rendszerek használatával biztosítjuk kertünk minden növénye számára a megfelelő vízmennyiséget és az egyenletes vízeloszlást. A vízkijuttatás teljes mértékben tervezhető, automatizálható. Beállíthatjuk a talajtípusnak, évszaknak megfelelő vízmennyiséget vagy akár a növény számára optimális hajnali öntözési időpontot. Kertünket akkor sem fenyegeti kiszáradás, ha otthonunktól távol vagyunk. Csapadékos időben nem öntözünk feleslegesen. Az esőérzékelő segítségével a rendszer automatikusan leáll, és csak a talaj megfelelő kiszáradása után indul el ismét.

Szinte a teljes öntözőrendszer a föld alá van telepítve, így a felhasználó számára észrevehetetlen, olyan mintha ott sem lenne. A kert használatát nem zavarja, nincsenek a kert látványát romboló tekergőző slagok. Kora reggel az öntözőrendszer a kertet beöntözi és az ébredő családot a szép, üde, zöld kert látványa fogadja!

A végére hagytuk talán a legfontosabbat. A víz korlátozott természeti erőforrás, melynek ráadásul magas költségei is vannak, ezért fontos, hogy ne pazaroljuk!
Az automatikus rendszerekkel jelentős vízmegtakarítás érhető el.
Forduljon hozzánk bizalommal és kertje meghálálja!

ontozo
 
Az öntözőrendszer előnyei:
 
Víztakarékos, hiába járkál órákon keresztül a locsolótömlővel, vagy pakolgatja a bólogatós szórófejet. Nappali vagy kora esti öntözésnél a kijuttatott víz 70%-a is elpárologhat! 10 literből csak 3 amit felhasznál a növény! A további 7 litert csak kifizeti...

Vízkijuttatása egyenletes! Öntöz szorgalmasan, de a gyep sárgul, mohásodik vagy nem elég sűrű? Automatikus rendszerrel ezek már nem problémák. Megfelelő tervezéssel a gyep minden négyzetmétere ugyanannyi vizet kap. Eredmény: egyöntetű egészséges pázsit!

Kényelmes, egyszerű és önműködő Könnyen biztosíthatjuk a növények évszaknak megfelelő csapadékigényét, és akkor öntözhetünk, amikor a legoptimálisabb! Magától ellátja feladatát, akkor is, ha Ön otthonától távol van!

Láthatatlan Öntözésnél a szórófejek kiemelkednek, majd az öntözés befejeztével a talaj szintjébe visszahúzódnak. Így a kertet korlátozások nélkül használhatjuk.
Bármikor és gyorsan telepíthető Akár már meglévő, beállt gyep alá is!

Automatikusan öntözhető a kertben lévő minden növény Legyen az pázsit, cserje, tujasor, virágoskert, haszonkert vagy akár a terasz korlátján csüngő muskátli!

Bármely vízkivételi lehetőségnél használható Kút, hálózati víz vagy esővízgyűjtő ciszterna. Bármely vízkivételi lehetőséghez kapcsolható az automatikus öntözőrendszer.

Munkáink képekben

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!