Töltés

Kertépítés

A kertépítés menete!

parkAz első lépés a helyszíni felmérés, mely során feltérképezzük a kert adottságait, tájolását, a talaj szerkezeti paramétereit, valamint a már meglévő berendezéseket és növényzetet. Ezen adatok alapján pontos árajánlatot adunk, igény esetén akár kertépítészeti látványtervet is készítünk Önnek, hogy pontosabban el tudja képzelni, hogyan is fog kinézni otthona környezete a kertépítés után.

A kertépítés következő lépése a tereprendezés. Ezen lépés magába foglalja a szükséges földmunkákat, esetleg vegyszeres kezeléseket. Szükség esetén, vállaljuk a teljes földcserét, vagy akár vakond háló elhelyezését is. A tereprendezés során kerülhet sor az öntözőrendszer telepítésére, illetve a különféle díszítő tereptárgyak, (sziklakert, kerti tó, térkő, stb.) kialakítására.

Utolsó lépésben kerül sor a növények beültetésére és a füvesítés előtti finom tereprendezésre. A füvesítést igény szerint, helyben vetéssel, vagy gyeptéglázással végezzük.

Miért van Önnek szüksége a DeRi Kft-re?

Egy stílusos, elegáns, szép kert kialakítása összetett alkotómunkát igényel. A kertépítés menete, részterületei a gyakorlatban is jól szemléltetik e tevékenység komplexitását. Kertjének tervezéséhez, kialakításához célszerű olyan kertépítő szakembert segítségül hívni, aki egy kézben tudja tartani és szakszerűen el tudja végezni az egyes részfeladatokat. Ugyanakkor kertek építésére manapság sokan és sokféleképpen vállalkoznak. A DERI KFT azon kevés cég egyike, ahol a 15 éves szakmai tapasztalat, az innovatív hozzáállás és hivatástudat garanciát jelent az egyedi és minőségi kertkialakításra, kert(sz)építésre. Kérem, töltsön egy kis időt az weboldalunkon! Böngésszen cikkeink között, tekintse meg fotógalériás kertépítési referenciáinkat is. Közzétett munkáink, szakmai anyagaink remélhetőleg kellő bizonyítékul szolgálnak arra, hogy Nálunk a szakértelem, az igényes, lelkiismeretes és hatékony munkavégzés nem csupán ígéret.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal! Mert a kertépítés számunkra nem csupán munka, hanem felelősségteljes és izgalmas alkotás!

Munkáink képekben

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!